Sunday, August 12, 2018

Spinatvafler

Ingredienser (til ca 6 vafler)

200 g spinat, frossen
6 æg
3 dl havregryn
1-1,5 dl hvedemel
1 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
2 dl vand

Fremgangsmåde

Kom frossen spinat i en skål og tø det op (i mikroovnen, hvis det skal gå hurtigt).

Kom spinat, havregryn, hvedemel, æg, salt, olivenolie og vand i en blender og blend det godt.

Tænd vaffeljernet og kom lidt olie på begge plader (brug evt bagespray)
Bag vaflerne til de er gyldne.

Server fx med flødeostecreme, pulled chicken og peberfrugt i tern.

No comments:

Post a Comment

Ovnbagt laks med asparges, basilikum, tomat og oliven (C's favorit!!)

Ingredienser 600 gram laksefilet 2 bundter asparges ½ løg i fine skiver 1 fed hvidløg Ca. 20 blade frisk basilikum 100 gram so...