Sunday, August 12, 2018

Lækkerhedens sovseris

Ingredienser

Mørt oksekød
løg
hvidløg
oksebouillon terninger
pesto rosso mix fra Oil & Vinegar
rød portvin
tomatpuré
piskefløde


Fremgangsmåde

Oksekøddet skæres i tynde strimler
Løg og hvidløg skæres i små tern
Løgene svitses i Flydende becel eller smør
Kød tilsættes og svitses til det er brunt
Portvin hældes over og bouillontern tilsættes sammen med pesto rosso mix og tomatpure.
Nu simrer det ved svag varme - gerne i en time eller mere. Tilsæt vand, hvis al væden forsvinder.
Til slut tilsættes piskefløde og det koges op og jævnes eventuelt.
Server med ris.

No comments:

Post a Comment

Ovnbagt laks med asparges, basilikum, tomat og oliven (C's favorit!!)

Ingredienser 600 gram laksefilet 2 bundter asparges ½ løg i fine skiver 1 fed hvidløg Ca. 20 blade frisk basilikum 100 gram so...