Ingredienser
600 gram laksefilet
2 bundter asparges
½ løg i fine skiver
1 fed hvidløg
Ca. 20 blade frisk basilikum
100 gram sorte oliven
1 citron i skiver
½ dl olivenolie
1½ dl hvidvin
400 gram cherrytomater
Salt og peber
Fremgangsmåde
Knæk den nederste, seje del af hver asparges.
Snit løget i fine skiver
Hak hvidløget fint
Tag en stegepose og læg asparges nederst og laksen ovenpå
med skindsiden nedad.
Drys tomat, oliven, løg, hvidløg, citronskiver og
basilikumblade ud over.
Hæld hvidvin og olivenolie ud over.
Krydder med salt og friskkværnet peber.
Luk posen og læg den i et fad og bag i ovnen i 20 minutter
ved 200 grader.
Server retten med fx små kogte kartofler eller friskkogt
pasta samt godt italiensk brød til.
No comments:
Post a Comment