Saturday, August 11, 2018

Fiskefrikadeller

Ingredienser

Ca 350 gram mild fisk (fx torsk)
1/2 stort eller 1 lille løg
1 dl mælk
2 tsk salt
1 dl hvedemel
1 æg
1/2 dl havregryn
Smør til stegning

Fremgangsmåde

Skræl løget og skær det i grove stykker
Hæld løg og mælk i en foodprocessor og blend til løget er pureret
Tilsæt fisk, salt, mel og æg
Blend igen til det er en ensartet masse uden klumper (det tager lidt tid)
Hvis farsen er meget blød så tilsæt havregryn til den bliver lidt mere fast

Overdæk skålen og stil den i køleskab i en halv time

Smelt smør på panden og steg fiskefrikadellerne. Når de lige er brune på den første side så skru ned på svagere varme så de ikke bliver for mørke. Vend dem forsigtigt. De er ret porøse.

Server fx med pommes fristes og remoulade

No comments:

Post a Comment

Ovnbagt laks med asparges, basilikum, tomat og oliven (C's favorit!!)

Ingredienser 600 gram laksefilet 2 bundter asparges ½ løg i fine skiver 1 fed hvidløg Ca. 20 blade frisk basilikum 100 gram so...